Om oss

Firma:

Viking Entreprenør AS ble etablert 1. Mai 2005 med fokus på tradisjonelt murarbeid. Etter noen år i 2010 utvidet VE til også å omfavne betongrehabilitering med hovedvekt på total og hovedentrepriser, siden er det bygget på med avdelinger med egne spisskompetanser. I takt med utviklingen og behovet for å sitte tettere på oppdragene og leverandører, har man flyttet fra Nittedal til våre nåværende lokaler sentralt på Grorud.

 

Oppbygning:

Selve virksomheten er delt inn i 6 avdelinger:

 

Administrasjon:

Viking Entreprenør AS har en administrasjon med all nødvendig kompetanse for å kunne gjennomføre alle sine prosjekter på rett måte. Kontrakter med større aktører, som for eksempel Statsbygg, Tjuvholmen utvikling, Olav Thon Gruppen, Oslo kommune og Forsvarsbygg.

Viking Entreprenør AS har spesialisert på Rehabilitering, vår styrke er stor bruk av egne ansatte, fleksibel organisasjon med høye mål og kundetilpassede løsninger og budsjetter.

 

Sammensatt fagmiljø:

Bedriftens ca. 130 ansatte håndverkere, er fordelt på de overnevnte gruppene, innehar lang fartstid i bransjen og sammen utgjør de et sammensatt fagmiljø som supplerer hverandre med kunnskap der andre ikke kan.

Vi ønsker å videreføre gode håndverkstradisjoner kombinert med bruk av ny teknologi Så ved å ha det beste av utstyr kombinert med å gi de ansatte faglig påfyll er de alltid på høyde med utviklingen som stadig skjer.

Utover etterutdanning av våre håndverkere har vi til enhver tid lærlinger innenfor: Murer-, Tømrer- og Malerfaget

 

Viking Entreprenør AS sine medarbeidere er bedriftens viktigste ressurs.


Sentral GodkjenningMesterbrevMiljøfyrtårnGodkjent lærebedrift i malerfaget


Utviklet av Bysant