Om oss

Firma:

Viking Entreprenør AS ble etablert 1. Mai 2005 med fokus på tradisjonelt murarbeid. Etter noen år i 2010 utvidet VE til også å omfavne betongrehabilitering med hovedvekt på total og hovedentrepriser, siden er det bygget på med avdelinger med egne spisskompetanser. I takt med utviklingen og behovet for å sitte tettere på oppdragene og leverandører, har man flyttet fra Nittedal til våre nåværende lokaler sentralt på Grorud.

 

Oppbygning:

Selve virksomheten er delt inn iavdelinger som arbeider innenfor disse områdene:

 

Administrasjon:

Viking Entreprenør AS har spesialisert på Rehabilitering, vår styrke er stor bruk av egne ansatte, fleksibel organisasjon med høye mål og kundetilpassede løsninger og budsjetter.

 

Sammensatt fagmiljø:

Bedriftens ca. 90 ansatte håndverkere, er fordelt på de overnevnte gruppene, innehar lang fartstid i bransjen og sammen utgjør de et sammensatt fagmiljø som supplerer hverandre med kunnskap der andre ikke kan.

Vi ønsker å videreføre gode håndverkstradisjoner kombinert med bruk av ny teknologi Så ved å ha det beste av utstyr kombinert med å gi de ansatte faglig påfyll er de alltid på høyde med utviklingen som stadig skjer.

Utover etterutdanning av våre håndverkere har vi til enhver tid lærlinger innenfor: Murer-, Tømrer- og Malerfaget

 

Viking Entreprenør AS sine medarbeidere er bedriftens viktigste ressurs.


Sentral GodkjenningMesterbrevMiljøfyrtårn


Utviklet av Bysant