Meny

Om oss

Viking Entreprenør AS ble stiftet i 2005 som et mur- og flisfirma i Nittedal.  Allerede våren 2010 utvidet vi bedriften til også å omfatte betongrehabilitering.
Utviklingen har bare fortsatt etter dette, og i dag er vi stolt av å være et firma som har blitt en komplett tilbyder innen rehabilitering av bygg.

Vi gjennomfører alt fra komplekse rehabiliteringsprosjekter til enklere oppdrag, alt ettersom hvilke behov kunden har. Ofte samarbeider vi med Riks- og Byantikvar om rehabilitering av historiske bygninger. Vi har et bredt sammensatt fagmiljø og en fleksibel organisasjon, som gjør at vi kan tilby våre kunder både en profesjonell prosjektledelse og fagkunnskap innen alle håndverksdisipliner. Vi har vårt kjerneområde på Østlandet, men oppdrag vi er spesialister på, som teglkirker, betongrehabilitering og svømmehaller har brakt oss ut i andre deler av Norge. 


Viking har gått mot strømmen og satset på egne fagarbeidere. Håndverkerkompetanse verdsettes høyt og de aller fleste ansatte har enten fag- eller svennebrev. Vi ser det også som vår oppgave å være med på å sikre rekrutteringen av gode fagarbeidere til bransjen, dele vår kunnskap, og har til enhver tid flere lærlinger blant kollegaene våre.  Man blir aldri utlært! Og med det i minne tilbyr vi kontinuerlig kurs og kompetanseøkning til våre ansatte i alle ledd. Vår egen Viking-skole er verdifull for vår kompetanse og rekruttering. 

Viking Entreprenør AS har ambisjoner på miljø! Vi prioriteter miljø – og klimaarbeid høyt, og gjennomfører fortløpende tiltak. Vår satsning på dette området gjør oss konkurransedyktige og gjør oss også kvalifisert til å delta i flere anbud. Vi tenker miljø i alle ledd!

Miljøarbeid krever mer enn bare holdning, det krever handling!  Ved å velge Viking Entreprenør AS så får du en kvalifisert og trygg samarbeidspartner med godt omdømme i bransjen. 


Daglig leder
Søren E Christensen

test


Ta gjerne kontakt med oss 

Grorudveien 55A, 0976 Oslo
Telefon: +47 477 71 980
E-post: kontakt@vikingentreprenor.no
Åpningstider: 08:00 - 15:00
Org.nr 988 417 319 MVA